Naturelle Freeride 2019

Naturelle Freeride Tour Europe 2018

Naturelle Freeride Europe Tour 2014-15

SÖLDEN

 

Utazás/Helyszín

2018. Március 17-24.

A záróhéten lesz egy kicsi változás és sok-sok újdonság. Kialakítottunk egy olyan csomagot ami Murauban kezdődik Puyben ér véget. Így nem csak pályán kívül versenyezhetünk de a muraui Országos bajnokságon is részt tudunk venni. 

Az utolsó állomás ezúttal is Puy-ben lesz, ez mára hagyománnyá vált. A kultikus Freeride héten nem hiányozhatnak majd a közös csúszások, a hegyen alvás, a verseny utáni legendás grillparty a titok falunkban és persze a záróbuli sem! Az egyetlen probléma ezzel a héttel, hogy sajnos ez is csak hét napig tart.

Idén is segítünk mikrobuszok foglalásában az utazáshoz, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

 
car-01.png
 

 
1-03.png
 

Verseny

Az indulókat 4 kategória mentén, az IFSA bírói kritériumainak figyelembe vételével 2 magyar és 2 francia bíró pontozza:

Terepválasztás, Technika, Folytonosság, Kontroll

A versenyzők maguk választják az útvonalat a rajt és a cél közt, azonban ha valaki a kijelölt hegyoldalt elhagyja, azonnal diszkvalifikálják. Mindenki bemutathatja saját stílusát ugrásokon és gyors fordulókon keresztül. Azok a versenyzők, akik a legnehezebb terepet választják a lecsúszásra kaphatják a legtöbb pontot a terepválasztás kategóriában.

 

 

Naturelle Freeride by o'neill

A folytonosság esetében a versenyzőknek minél kevesebb megállással kell a pályán végigmenni. A technika az egyik döntő kategória, itt kap hangsúlyt a versenyző stílusa illetve a technikai előadásmódja. A kontroll kategóriában a versenyzőknek azt kell bizonyítaniuk, hogy képesek uralni sporteszközüket és mozgásukat is. Minden bizonytalanság pontlevonással jár. Természetesen az esés a legtöbbel. A kategóriák közül a bírók ezt fogják a legszigorúbban pontozni, a versenyzők biztonsága érdekében. A versenyen csak érvényes baleset biztosítással lehet indulni!

 
 

 
 

Szállás

Az apartmanok teljesen felszereltek, vagyis az ágynemű huzat, a konyhai felszerelések, mint tányérok, lábosok, poharak mindenhol megvannak. Hűtőszekrény, mosogatógép tűzhely.

4-6-7-8 és 10 ágyas apartmanok állnak rendelkezésre. Franciaágyak és kihúzhatós széles kanapék vannak elhelyezve illetve néhány esetben emeletes ágy is fellelhető.

 

 
 

Pálya

A síelők.hu felmérése szerint Puy a legkedveltebb francia síterep a magyar síelők között, nem véletlenül. Itt a téli sportokkal még csak most ismerkedők is biztonságban sajátíthatják el az alapokat, ugyanakkor a vérbeli profik is megtalálják az olyan érintetlen lejtőket és hegyoldalakat, erdős részeket, amelyek próbára teszik képességeiket.

Fekvésének köszönhetően az egyik leginkább hóbiztos régió, amely ráadásul francia viszonylatban is kedvező árúnak számít.

 
 

 
 

Kontakt

Befizetés: Alpesí Club Utazási Iroda
1122 Budapest, Krisztina krt. 3 - H-P: 10 – 18h
A Naturelle Sportegyesület útjait a Gonza Alpesi Club Utazási Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság szervezi és bonyolítja.
Bejegyzés szám: U-000533, adószám: 12898923-2-43

Naturelle S.E. 1039 Budapest, Királyok útja 243.
Király Dávid +36 30 701 9318  - reservation@naturelle.hu

 

 

Árak

A tábor ára: 199€
Visszajáró freeridereknek 179€

Az ár tartalmazza: 7 éjszaka szállást, 6 napos síbérletet. 

 

www.naturellefreeride.com