Naturelle Freeride 2019

Naturelle Freeride Tour Europe 2018

Naturelle Freeride Europe Tour 2014-15

-bad gastein / Sportgastein-

A NAGY SZEZONZÁRÓ SNOWBOARD ÉS SÍ TESZT

 

Utazás/Helyszín

2019. Március 21-24.

A záróhéten lesz egy nagy változás és sok-sok újdonság. Szakítva az évtizedes hagyományokkal egy teljesen új helyszínre szeretnénk elkalauzolni Benneteket. Sokkal közelebb, mégis olyan csúszás élményt nyújtva mintha Franciaországban lennénk. Ez egy teljesen új kezdeményezés. Egy szezonzáró szakmai összejövetel MINDENKINEK! Sikerült a Magyarországon kapható összes snowboard márka képviselőjével egyeztetve összehoznunk nektek a tökéletes tesztet. Ha síelő vagy akkor se csüggedj lesz választék bőven neked is! Hogy miből is válogathattok?

Salomon, Burton, Jones, Arbor, Yes, Nitro, Lib Tech, Capita, Apo, Hammer, Nidecker, Trans, Korua, Ride, Slash

Nemcsak, hogy kipróbálhatóak lesznek ezek a deszkák de egy komoly szakmai stáb fog a rendelkezésetekre állni, hogy a számotokra legmegfelelőbb deszkákat tesztelhessétek!

Természetesen lesz freeride verseny is és helyi vezetőkkel kiscsoportok freeride túrák. Gastein egy fantasztikus fürdőváros, telis-tele termálokkal, éttermekkel, bárokkal, szórakozóhelyekkel! Ezeknek köszönhetően csúszás után is lesz dolgunk bőven! 😁

Találkozzunk Gasteinben és zárjuk le együtt a szezont!

 
logo_gastein2.png
 
 
car-01.png
 

 
1-03.png
 

Verseny

Az indulókat 4 kategória mentén, az IFSA bírói kritériumainak figyelembe vételével 2 magyar és 2 francia bíró pontozza:

Terepválasztás, Technika, Folytonosság, Kontroll

A versenyzők maguk választják az útvonalat a rajt és a cél közt, azonban ha valaki a kijelölt hegyoldalt elhagyja, azonnal diszkvalifikálják. Mindenki bemutathatja saját stílusát ugrásokon és gyors fordulókon keresztül. Azok a versenyzők, akik a legnehezebb terepet választják a lecsúszásra kaphatják a legtöbb pontot a terepválasztás kategóriában.

 

 

Naturelle Freeride by Salomon

A folytonosság esetében a versenyzőknek minél kevesebb megállással kell a pályán végigmenni. A technika az egyik döntő kategória, itt kap hangsúlyt a versenyző stílusa illetve a technikai előadásmódja. A kontroll kategóriában a versenyzőknek azt kell bizonyítaniuk, hogy képesek uralni sporteszközüket és mozgásukat is. Minden bizonytalanság pontlevonással jár. Természetesen az esés a legtöbbel. A kategóriák közül a bírók ezt fogják a legszigorúbban pontozni, a versenyzők biztonsága érdekében. A versenyen csak érvényes baleset biztosítással lehet indulni!

 
 

 
 

Szállás

A csapat a SportHaus Gasteinben lesz elszállásolva. A szállás 3 szintből áll, szintenként két szobával, konyhával, tusolóval és WC-vel, apartmanszerűen kialakítva.

Az árak tartalmazzák a végtakarítás díját, ágyneműhasználatot, konyhák használatát, korlátlan WLAN internetet.

 

 
 

Pálya

Ez a gyönyörű alpesi üdülőfalu a freeriderek igazi paradicsoma. Felismerve az ismeretlen helyeken való csúszára mutatkozó egyre nagyobb igényt, a legújabb felvonókat már úgy építették meg, hogy könnyedén elérhetőek legyenek a szűzhavas területek.

A biztonságot szem előtt tartva, helyi lavinatréningeken is lehetőség van megismerkedni a legfontosabb alapokkal. A freestyleosok is megtalálják itt a számításukat, hiszen a pompásan felszerlt funparkot is birtokba lehet venni. A sebesség szerelmesei pedig egy mérési pontnál versenghetnek egymással.

 
 

 
 

Kontakt

Befizetés: Alpesí Club Utazási Iroda
1122 Budapest, Krisztina krt. 3 - H-P: 10 – 18h
A Naturelle Sportegyesület útjait a Gonza Alpesi Club Utazási Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság szervezi és bonyolítja.
Bejegyzés szám: U-000533, adószám: 12898923-2-43

Naturelle S.E. 1039 Budapest, Királyok útja 243.
Király Dávid +36 30 701 9318  - reservation@naturelle.hu

 

 

Árak

A tábor ára:
Visszajáró freeridereknek:

Az ár tartalmazza: 3 éjszaka szállást, üdülőhelyi adót, teszteket, bulikat, grillezést, közös csúszásokat, tesztet oktatókkal, freeriderekkel, hogy tényleg a neked legjobb felszerelést használd, freeride verseny nevezési díját, gyermek verseny nevezési díjait!

Nem tartalmazza: a síbérletet, étkezéseket, utazást