Naturelle Freeride Tour Europe 2018

Naturelle Freeride Tour Europe 2018

Naturelle Freeride Europe Tour 2014-15

-bad gastein / Sportgastein-

 

Utazás/Helyszín

Időpont: 2017.12.06 - 10.

3 éve próbálkozunk de nem jön be sajna. Ennek ellenére megint megpróbáljuk, hátha lesz hó Decemberben és csúszhatunk egy bemelegítőt közösen. Garancia semmire nincs éppen ezért előleget se kérünk. Viszont ha kegyes lesz hozzánk Holle anyó, nagyon de nagyon komoly csúszásra számíthattok mert a helyszín az egyik legjobb freeride szempontból Ausztriában!

Bad Gastein Ausztriában, Salzburg tartományban a Gasteinertal (Bad Gastein, Bad Hofgastein, Sportgastein) tetjén helyezkedik el. Ausztria egyik legkedveltebb freeride paradicsoma.

Az osztrákoktól nem megszokott módon itt nagyon barátságos fogadtatásban részesítik a pályán kívüli csúszás szerelmeseit. Zegzugos erdők és meredek hegyoldalak váltogatják egymást, csupa felfedezésre váró szűz terep, a helyszín nem is lehetne tökéletesebb ennél.

Autóval 6 óra az utazási idő. Igény esetén kisbuszt indítunk.

 
car-01.png
 

 
1-03.png
 

Verseny

Az indulókat 4 kategória mentén, az IFSA bírói kritériumainak figyelembe vételével 2 magyar és 2 francia bíró pontozza:

Terepválasztás, Technika, Folytonosság, Kontroll

A versenyzők maguk választják az útvonalat a rajt és a cél közt, azonban ha valaki a kijelölt hegyoldalt elhagyja, azonnal diszkvalifikálják. Mindenki bemutathatja saját stílusát ugrásokon és gyors fordulókon keresztül. Azok a versenyzők, akik a legnehezebb terepet választják a lecsúszásra kaphatják a legtöbb pontot a terepválasztás kategóriában.

 

 

Naturelle Freeride

A folytonosság esetében a versenyzőknek minél kevesebb megállással kell a pályán végigmenni. A technika az egyik döntő kategória, itt kap hangsúlyt a versenyző stílusa illetve a technikai előadásmódja. A kontroll kategóriában a versenyzőknek azt kell bizonyítaniuk, hogy képesek uralni sporteszközüket és mozgásukat is. Minden bizonytalanság pontlevonással jár. Természetesen az esés a legtöbbel. A kategóriák közül a bírók ezt fogják a legszigorúbban pontozni, a versenyzők biztonsága érdekében. A versenyen csak érvényes baleset biztosítással lehet indulni!

 
 

 
 

Szállás

A csapat a SportHaus Gasteinben lesz elszállásolva. A szállás 3 szintből áll, szintenként két szobával, konyhával, tusolóval és WC-vel, apartmanszerűen kialakítva.

Az árak tartalmazzák a végtakarítás díját, ágyneműhasználatot, konyhák használatát, korlátlan WLAN internetet.

 

 
 

Pálya

Ez a gyönyörű alpesi üdülőfalu a freeriderek igazi paradicsoma. Felismerve az ismeretlen helyeken való csúszára mutatkozó egyre nagyobb igényt, a legújabb felvonókat már úgy építették meg, hogy könnyedén elérhetőek legyenek a szűzhavas területek.

A biztonságot szem előtt tartva, helyi lavinatréningeken is lehetőség van megismerkedni a legfontosabb alapokkal. A freestyleosok is megtalálják itt a számításukat, hiszen a pompásan felszerlt funparkot is birtokba lehet venni. A sebesség szerelmesei pedig egy mérési pontnál versenghetnek egymással.

 
 

 
 

Kontakt

Befizetés: Alpesí Club Utazási Iroda - 1122 Budapest, Krisztina krt. 3 - H-P: 10 – 18h
A Naturelle Sportegyesület útjait a Gonza Alpesi Club Utazási Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság szervezi és bonyolítja.
Bejegyzés szám: U-000533, adószám: 12898923-2-43

Naturelle S.E. 1039 Budapest, Királyok útja 243.
Király Dávid +36 30 701 9318  - reservation@naturelle.hu

 

 

Árak

A tábor ára: 199€
Visszajáró freerideereknek: 179€

Az ár tartalmazza: szállást, üdülőhelyi adót, ágynemű díját és a programokon való részvételt.

Az ár nem tartalmazza: síbérlet, utazás, étkezést.

 

www.naturellefreeride.com