Naturelle Freeride 2019

Naturelle Freeride Tour Europe 2018

Naturelle Freeride Europe Tour 2014-15

-bad gastein / Sportgastein-

 

RÉSZLETEK HAMAROSAN

Időpont: 2019.03.21 - 24.

 
car-01.png
 

 
1-03.png
 

Verseny

Az indulókat 4 kategória mentén, az IFSA bírói kritériumainak figyelembe vételével 2 magyar és 2 francia bíró pontozza:

Terepválasztás, Technika, Folytonosság, Kontroll

A versenyzők maguk választják az útvonalat a rajt és a cél közt, azonban ha valaki a kijelölt hegyoldalt elhagyja, azonnal diszkvalifikálják. Mindenki bemutathatja saját stílusát ugrásokon és gyors fordulókon keresztül. Azok a versenyzők, akik a legnehezebb terepet választják a lecsúszásra kaphatják a legtöbb pontot a terepválasztás kategóriában.

 

 

Naturelle Freeride

A folytonosság esetében a versenyzőknek minél kevesebb megállással kell a pályán végigmenni. A technika az egyik döntő kategória, itt kap hangsúlyt a versenyző stílusa illetve a technikai előadásmódja. A kontroll kategóriában a versenyzőknek azt kell bizonyítaniuk, hogy képesek uralni sporteszközüket és mozgásukat is. Minden bizonytalanság pontlevonással jár. Természetesen az esés a legtöbbel. A kategóriák közül a bírók ezt fogják a legszigorúbban pontozni, a versenyzők biztonsága érdekében. A versenyen csak érvényes baleset biztosítással lehet indulni!

 
 

 
 

Szállás

A csapat a SportHaus Gasteinben lesz elszállásolva. A szállás 3 szintből áll, szintenként két szobával, konyhával, tusolóval és WC-vel, apartmanszerűen kialakítva.

Az árak tartalmazzák a végtakarítás díját, ágyneműhasználatot, konyhák használatát, korlátlan WLAN internetet.

 

 
 

Pálya

Ez a gyönyörű alpesi üdülőfalu a freeriderek igazi paradicsoma. Felismerve az ismeretlen helyeken való csúszára mutatkozó egyre nagyobb igényt, a legújabb felvonókat már úgy építették meg, hogy könnyedén elérhetőek legyenek a szűzhavas területek.

A biztonságot szem előtt tartva, helyi lavinatréningeken is lehetőség van megismerkedni a legfontosabb alapokkal. A freestyleosok is megtalálják itt a számításukat, hiszen a pompásan felszerlt funparkot is birtokba lehet venni. A sebesség szerelmesei pedig egy mérési pontnál versenghetnek egymással.

 
 

 
 

Kontakt

Befizetés: Alpesí Club Utazási Iroda - 1122 Budapest, Krisztina krt. 3 - H-P: 10 – 18h
A Naturelle Sportegyesület útjait a Gonza Alpesi Club Utazási Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság szervezi és bonyolítja.
Bejegyzés szám: U-000533, adószám: 12898923-2-43

Naturelle S.E. 1039 Budapest, Királyok útja 243.
Király Dávid +36 30 701 9318  - reservation@naturelle.hu

 

 

Árak

A tábor ára:
Visszajáró freerideereknek:

Az ár tartalmazza: szállást, üdülőhelyi adót, ágynemű díját és a programokon való részvételt.

Az ár nem tartalmazza: síbérlet, utazás, étkezést.

 

www.naturellefreeride.com